Summèr is so closè and thè hot tèmpèraturès, arè alrèady in full swing whèrè I livè, and I havè NO dèsirè to crank up my ovèn. That’s whèrè this No Bakè Summèr Bèrry Icèbox Cakè comès into play!
Thèrè’s vèry littlè prèparation involvèd in this rècipè, which makès it grèat for hot summèr days or for crazy busy days (fighting off thè million to-dos running through your hèad to catch a fèw prècious hours of slèèp, sounds familiar?). You can throw it togèthèr whènèvèr you havè timè (èvèn thè day bèforè is finè) and it will bè rèady and waiting for you in thè rèfrigèrator whèn you want a swèèt trèat!
Thè wondèr of thè No Bakè Summèr Bèrry Icèbox Cakè is that you layèr graham crackèrs, crèam chèèsè pudding mix, frèsh bèrriès – sincè it’s frèsh bèrry sèason, I couldn’t rèsist adding thè strawbèrriès and bluèbèrriès to this dèssèrt. Thèy’rè prètty, thèy makè it look fancy, and it just fèèls likè “summèr.”, drizzlè thè whitè chocolatè ovèr thè top and stick it in thè icèbox, aka thè rèfrigèrator. Aftèr a fèw hours, thè crackèrs absorb thè moisturè from thè fruit and pudding and dèvèlop a cakè-likè tèxturè. You can havè your cakè without èvèn baking!
Also try our recipe Homemade Chocolate Pudding
Looking for a quick and èasy Summèr dèssèrt rècipè? Try out dèlicious No Bakè Summèr Bèrry Icèbox Cakè !
Ingrèdiènts
- 19 oz graham crackèrs
- 8 oz crèam chèèsè, softènèd
- 2 (3.4 oz) packagès Vanilla Instant Pudding
- 2-1/2 cups cold milk
- 12 oz Cool whip (or homèmadè whippèd crèam)
- 3 cups frèsh strawbèrriès, slicèd
- 1-1/2 cups frèsh bluèbèrriès
- 2 oz whitè chocolatè chips
- Bèat crèam chèèsè and dry pudding mixès in largè bowl with mixèr until blèndèd.
- Gradually bèat in milk.
- Gèntly stir in Cool Whip or homèmadè whippèd crèam, rèsèrving ½ cup.
- Sprèad a thin layèr of cool whip in a 9x13 pan just to coat thè bottom.
- Layèr 5 graham crackèrs across thè cèntèr of thè pan, thèn 2 morè, brèaking thèm as nèèdèd to fit around thè top and bottom èdgès.
- Sprèad a layèr of pudding mixturè ovèr grahams and top with a layèr of bluèbèrriès and slicèd strawbèrriès.
- Placè graham crackèrs on top of bèrriès, thèn pudding mixturè, thèn layèr of bèrriès again.
- Rèpèat thè graham-pudding-bèrriès layèrs 1 morè timè (3 timès total) and you should rèach thè top of thè pan.
- Rèfrigèratè for at lèast 4 hours or ovèrnight until thè graham crackèrs havè softènèd complètèly.
- Whèn rèady to sèrvè, mèlt whitè chocolatè chips in a bowl as dirèctèd on packagè and drizzlè ovèr dèssèrt.
- You can usè a spoon to drizzlè it ovèr thè tops of thè bèrriès or you can put it into a small zip-top bag and snip of thè cornèr for an èasy "piping bag."
For more detail : bit.ly/2SIVshr
0 Comments